Voor ieder wat wils; kleding

Kleding is een lastig onderwerp. Smaak is subjectief en derhalve kleding ook. Dit maakt dat veel mensen het niet eens zullen zijn over bepaalde keuzes wat betreft kleding. Dit is al eeuwenlang zo. Zo oud als de wereld is, zo verschillend zijn sommige stijlen. Die stijlen kun je zelf nog eens je twist aan geven en zo zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. We gaan je daarom ook absoluut geen kledingadvies geven. Wat we wel gaan doen, is je wat inspiratie geven. Dit doen we aan de hand van een aantal stijlen die we je voorschotelen. De stijlen die we bespreken verdelen we onder met een aantal suggesties die je wellicht eens kunt uitproberen. Vandaar dat de titel ook is ‘voor ieder wat wils; kleding’. We vinden het belangrijk dat iedereen zich lekker voelt in de kleding die hij of zij draagt, je hebt alleen soms een beetje hulp nodig wat betreft inspiratie.

Casual

Als je casual kleding wil, ben je bij Black Bananas aan het juiste adres. Hiermee leg je echt een basis voor je gehele kledingkast. Dit doe je ook nog eens op een zeer gemakkelijke manier. Je kunt letterlijk een gehele casual kledingkast creëren met uitsluitend Black Bananas kleding en dit geldt voor iedere leeftijd en elk geslacht. Een Black Bananas hoodie dames, een joggingbroek voor heren, een Black Bananas hoodie kids en een t-shirt voor vrouwen; het is er allemaal. Je kunt dit makkelijk en goedkoop online scoren, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit in de winkel te doen. 

Smart casual

Als je wat meer fan bent van smart casual, dan doe je dit natuurlijk met als basis enkele polo’s en wat overhemden. Dit kun je in verschillende kleuren doen om er afwisseling in te houden. Chino’s, spijkerbroeken, pantalons; je kunt ze allemaal inzetten. Ook sneakers passen hier perfect onder. Is het wat kouder? Dan doe je een trui over je hemd of je polo heen en ben je zo nog steeds smart casual maar warm gekleed. 

Formeel

Als je toch liever een stapje formeler gaat, dan blijft er nog maar één optie over; een pak. Met een pak ben je altijd formeel gekleed. Een pak staat iedereen goed, of je nu een man of een vrouw bent. Oneindige kleurencombinaties en patronen zijn mogelijk, het is allemaal aan jou.